Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Eestis on puhkenud ulatuslik kulupõlengute laine, mis teeb päästjate elu raskeks. Valgamaal on tuleoht eriti suur, kuid kiiret leevendust olukorrale ei paista.

Arvamusküljel leiab Otepää vallavolikogu liige Aivar Nigol, et haldusreform on nagu mingi paha tont, kes aeg-ajalt ennast ilmutab, seejärel aga saladuslikul moel kaob, et mingil ajal uuesti välja ilmuda. Miks kuidagi vastavaid protsesse riigis käivitada ega üksmeelt läbiviimise osas leida ei suudeta?

Bigbank kavatseb kahe töötajaga Valga esinduse juuni keskpaigas sulgeda.

OÜ-l Valga Teed on käsil Võru maantee hooldetööd. Paraku mõjutab halb majandusolukord sedagi valdkonda.

Küsimus-vastuse rubriigis saab teada, mida arutati ja mida otsustati Valga-Valka linnapäevade juhtkonna nõupidamisel?

Andmekaitse inspektsioon (AKI) koostas isikukoodi kasutamise kohta juhise, et lükata ümber väärarusaam selle konfidentsiaalsusest.

Valga turu lähistelt, Vabaduse 38 majast kolitakse ära Handymanni kauplus, mis on 27. aprillist suletud. Kolijad saadavad kauba Pärnusse, kus avatakse taas vahepeal suletud olnud kauplus.

Praegu on sobiv aeg talgukorras metsa istutada. Valgamaal asusid seda tänavu esimesena tegema Kuperjanovi jalaväekompanii ajateenijad.

Lisaks saab lugeda anekdoote, mai horoskoopi, lahendada ristsõna ning sudokut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles