Valga päästekomando autopark täieneb

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga korrapidamisgrupile mõeldud uus juhtimisauto.
Valga korrapidamisgrupile mõeldud uus juhtimisauto. Foto: Päästeamet

Esmaspäeval, 4. mail võttis päästeteenistus vastu 13 uut päästetööde juhtimiseks mõeldud maasturit. Ühe neist saab päästeameti teatel enda käsutusse ka Valga päästekomando.


Uued juhtimisautod vahetavad välja seni kasutuses olnud 10aastased ja sobivad võrreldes vanematega paremini päästetööde juhtimiseks.

Sõidukid on varustatud nii side- kui päästetehnikaga, samuti töölaudadega juhtimise korraldamiseks ja õnnetuspaigas koostöö tegemiseks teiste teenistustega.

Uued Volkswagen Tiguan marki juhtimisautod saavad oma kasutusse veel Tallinna ja Harjumaa, Rakvere, Narva, Pärnu, Paide, Rapla, Kuressaare, Tartu, Viljandi, Jõgeva ning Võru korrapidamisgrupid.

Autode tarnet finantseerib Balti Autoliisingu AS, päästeteenistuse jaoks kohandas sõidukid sobivaks Avestark AS. Korrapidamisautode hankimist rahastatakse viieaastase kasutusrendi kaudu. Ühe sõiduki viie aasta rendimakse on 405 000 krooni.

Juhtimisautod anti pidulikult üle 4. mail kell 14 Tallinnas Mustamäe tee 6 asuvas Saksa Auto ASi müügisalongis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles