Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Laupäeval, 9. mail toimunud järjekordsel Valka piiriäärsel laadal oli tänavu üle 30 kaupleja rohkem kui mullu ning külastajaid oli hinnanguliselt samuti rohkem.


Kolmapäeval, 13. mail toimub Valgamaal taas pressipäev. Seekord viiakse see läbi Otepää vallas, et tutvustada maakonna suurimas turismipiirkonnas tegutsevaid ettevõtteid. Loe lähemalt, kuhu ajakirjanikud kutsutud on!

«Vale ja pettus iseloomustavad kõige paremini teise pensionisamba loomist ja praegust lõhkumist, mille valitsus sissemaksete peatamisega esile kutsus,» leiab arvamusloos Riigikogu liige Heimar Lenk.

Nädalavahetusel startis Valgamaal üle 120 kõrge kaitsetahtega Eesti mehe ja naise üheks maailma keerulisemaks sõjalis-sportlikuks võistluseks tituleeritud Erna retke eelproovil? Kuidas üritus kulges ja miks see just Valgamaal sobiv korraldada oli?

Küsimus-vastuse rubriigist selgub, millised olulisemad üritused seoses looduskaitsekuuga Valgamaal toimuvad?

Metsanädala puhul peetud metsanduslikul võistlusel koolinoortele osales 60 võistkonda. Valga põhikool saavutas suisa kolm esikolmikukohta. Uuri lähemalt, kes olid võidukad!

Meeleolukas ülevaade emadepäeva tähistamisest Valga kultuurikeskuses.

Saabumas on Eesti lipu 125. aastapäev. Seda oleks sobiv tähistada uue, kirgaste värvidega lipuga, värskendades ühtlasi teadmisi lipuga seotud kombestikust.

Saab teada, miks keskkonnaohtlik lambipirn poodi tagastada tuleb ning millal ja kus seda üldse teha saab.

Nädalavahetusel viidi Valgamaal Hummuli põhikoolis läbi üle-eestiline noorgiidide konkurss. Žürii hinnangul oli tase varasemaga võrreldes tõusnud.

KK Valga meeskond lõpetas SEB korvpalli meistriliiga poolfinaalseeria kaotustega valitsevale Eesti meistrile. Pronksiheitluses tuleb tõenäoliselt vastu astuda TTÜ KK-le.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles