Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Tänavuste Valga-Valka linnapäevade üks erakordsemaid üritusi on «Laula, laula, suukene» Valga linnapargis. Nii suurt kahe riigi ühist laulupidu pole Valgas veel kunagi olnud.

Atko Liinid sai tehasest kätte kaks uut bussi, mis peaksid Valgas liinile jõudma lähipäevil. Uuri lähemalt, millega täpsemalt tegu on.

Küsimus-vastus: Miks jagab linnavalitsus kuivtoiduaineid? Vastab Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Ene Mägi.

Lastekaitsepäeval, 1. juunil oli Otepää gümnaasiumi direktor Aivo Meema kutsunud oma vastuvõtule 240 kooli tublit õppurit koos lapsevanemaga.

Tantsustuudio Max-Mary tähistas laupäeval kultuurikeskuses oma 15. sünnipäeva kontserdiga, milles tantsijad kehastasid eri olendeid ja tegelaskujusid.

Pühapäeval oli Võru Kubja vabaõhulaval Lõuna-Eesti memme-taadi rahvapidu «Egal ütel uma», kus oma kavaga astusid üles Valga-, Põlva-, Viljandi- ning Võrumaa memmed ja taadid. Valga maakond esitas seotud kava oma kirjaniku August Gailiti kangelase Toomas Nipernaadi rännakuist.

Neljandalt leheküljelt leiab Valga kultuuriürituste kava juunis ning traditsioonilise muuseumiveeru.

Laulu- ja tantsupeo Sihtasutus avaldas pillipeol osalejate nimekirja. Valgamaalt valiti laulu- ja tantsupeo ajal Tallinnas toimuvale rahvamuusikute üleriigilisele suurüritusele kõik eelproovis osalenud.

Lastekaitsepäeva üritustel Tõrvas osales rohkem kui pool tuhat last. Koos klounidega kontrolliti muuseas teadmisi ka telekraanilt tuttavaks saanud mängus «Targem kui 5.b».

Mai tõi rõõmusõnumeid Otepää gümnaasiumi meediaklassile. Koolileht ja -raadio võitsid rohkelt auhindu ning ainsaks koostööpartneriks valis Eesti Ekspress just Otepää tüdruku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles