Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Eesti sõlmis kolmapäeval Soome kaitseministeeriumi ja Prantsuse firmaga Thales-Raytheon Systems hankelepingu kahe kolmedimensioonilise keskmaaradari hankimiseks, millega kaetakse Eesti ja Eestit ümbritsev õhuruum ühtse radaripildiga. Üks radaritest tuleb Valgamaale. Uuri lähemalt, millise rahvusvahelise projektiga tegemist on.

Otepää gümnaasiumis juuni lõpus algav ja jõuludeks lõppema pidav kapitaalremont muudab koolihoone ilmselt üheks atraktiivsemaks ja kaunimaks Eestis.

Küsimus-vastus rubriigis saab teada, kuidas saab Valgamaal Euroopa parlamenti valida. Selgitab Valga maavalitsuse maasekretär Tõnis Lass.

Valga linnas on vaatamata keerulistele aegadele viimasel ajal uksed avanud mitmed toitlustuskohad. Homme lisandub veel üks.

Otepää gümnaasiumi lõpetanute koosviibimine sai hoopis ebatavalise värvingu, kui üheskoos vaadati filmi klassivend Urmas Otist. Paljudes tekitas film negatiivseid reaktsioone.

Valgamaa osaleb sellelgi suvel unustatud mõisate külastusmängus.

Rukkikasvatus on Eestis üle elanud igasuguseid aegu ja riigikordi. Sangaste katsejaamal on aga meie terviljakasvatuses eriline roll. Lehest leiab põhjaliku ülevaate «Sangaste» rukkist. Juttu tuleb ka sellest, kuidas Sangaste vald rukkikrahv Bergi juubeliks valmistub.

Ala küla lapsed võivad nüüdsest lustimas käia esmaspäeval avatud uuel mänguväljakul.

Lisaks ilmub seekordse ajalehe vahel infoleht, mis annab nõu tööotsijatele.

Antakse ülevaade kultuurisündmustest Valgamaal ja sellestki, mida kirjutavad teised lehed.

Lahendada saab ristsõna ja sudokut, lugeda Erkki Kõlu anekdoote ja juuni horoskoopi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles