Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Riigi ja veofirma vahel sõlmitud lepingu kohaselt võib pärast Tartu ja Valga vahelise raudtee remondi lõppu linnadevaheline reisirongiliiklus varasemaga võrreldes tunduvalt hõreneda. Uuri, milles probleem on!

Küsimus-vastus: «Mida arutati Valga Rockiklubiga seotud ümarlaual?» Vastab Valga aselinnapea Kalev Laul.

Pühajärvel kogunenud puidu- ja mööbliettevõtjate ümarlaual keskenduti välispartnerite leidmise teemale. Kinnitati ka, et sihile viib vaid koostöö.

Laupäeval, 13. juunil Tartus süüdatud laulupeotuli peatub teekonnal Tallinnasse kahel päeval Valgamaal - kolmapäeval, 17. juunil Greete motelli sadamas ja neljapäeval, 18. juunil Pikasilla sadamas. Kõik on oodatud tuld tervitama.

Tõrva kultuurisuves on mitu olulist sündmust. Näiteks 11. juulil laulab kammersaalis Tõrvast pärit Roland Liiv koos Kai Kallastuga armastusduette, 22. juulil esineb samas oma juubelit tähistava kontserdiga «Maailm samme täis» rahvusooperi solist Jassi Zahharov.

Euroopa Komisjon käivitab uue strateegia «Ühine kohustus tööhõive tagamisel». Selle eesmärk on tulla toime kriisi mõjuga tööhõivele. Loe põhjalikku ülevaadet!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles