Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Kalepurjekas Paula jõudis mööda Väikest Emajõge Valgamaale, pardal laulupeo tuli. Ilm paraku tuleteekonna algust ei soosinud. Loe lehest, kui karmides tingimustes Valgamaale jõuti!

Teada saab, millises seisus on Valga maakonna nelja ametliku supluskoha vesi.

Valgat külastas tsirkus. Paraku tekkisid tsirkusetelgi tõttu Valga spordihalli parklat kasvasse asfalti praod. Hetkel käib kahjusumma väljaarvutamine.

Mida uurib Riigikontroll Valga linnavalitsuses?

Küsimus-vastus: Kuidas tähistatakse võidupüha Otepääl? Vastab Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht Monika Otrokova.

Millised huvikoolid saavad riigilt tuge.

Tuleval nädalal algavad Valgas tihedad proovid, et juba sama nädala lõpus tuua lavale rahvusvaheline noortemuusikal «Race: Võidusõit algab iseendast». Uuri, mis toimuma hakkab!

Selgusid Valgamaa tublimad külad. Millised need sedapuhku on?

MTÜ Kungla noored näitasid üleeilsel etendusel Valgas, et kui asju ausalt ei aeta, tuleb «isa sülest püsti tõusta, minna välja ja võidelda». Millest käib jutt?

Varia küljel saab lahendada ristsõna ja sudokut ning lugeda Linda Püttsepa ülevaadet Madis Kõivu raamatust «Suvi Pääbul ja kinnijooks Raplas», milles autor kirjeldab sõjaaegseid sündmusi Pütsepa kodutalus, kus kirjanik maapaos elas.

Spordiküljelt leiab lugemist Valgamaa koolinoorte edusammudest erinevatel võistlustel ning sellestki, et Valga korvpalliklubi vajaks jätkamiseks kolm miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles