Selver: Tänavu müüvad kõige paremini grillvorstid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grillvorst.
Grillvorst. Foto: Erakogu

Selver ja tootjad ennustavad selle aasta jaaniajaks suurt müüki grillvorstidele, mitte värske liha toodetele nagu varasematel aastatel.


«Tavaliselt kasvab jaanipäeva eel müügikäive umbes 30 protsenti. See on seotud ka koolilõpetamiste perioodiga - juba praegu on kasvanud tavalisega võrreldes pea poole võrra Selveri Köögi ettetellimiste arv,» lausus A-Selver ASi tegevdirektor Iivi Saar.

«Kui viimastel aastatel on olnud peamine jaanipäevahitt kõikvõimalikud värske liha tooted - näiteks grill-lihad, šašlõkid, siis sel aastal prognoosime nii meie kui tootjad suurimat müügikasvu grillvorstidele. Vorstid on natuke soodsama hinnaga kui värske liha tooted ja nende kasvavale müügile sellel aastal ka panustame,» märkis Saar.

«Sel aastal on oleme grillvorste Selveri valikusse võtnud kogunisti 64 erinevat sorti - usun, et jätkub igale maitsele,» sõnas A-Selver ASi ostu- ja tootmisdirektor Andres Heinver. -Lisaks sellele, et vorstid on grilltoodetest soodsamad, on neid ka lihtsam küpsetada. Vorstid valmivad kiiremini ning nende valmistamisoskus ei sõltu ilmast ega oskustest.»

Eesti kapitalil põhinevasse Selveri ketti kuulub 40 kauplust, millest kuus asub Lätis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles