Laupäevase Valgamaalase paberväljaande lühitutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Pildivalikuga ülevaade valgamaalaste tegemistest pealinnas laulu- ja tantsupeol. Samal teemal vastab küsimustele Eesti Laulu- ja Tantsupeo sihtasutuse juhataja Aet Maatee.

Valga linnavolikogu liikmele ja Keskerakonna Valgamaa piirkonna esimehele Endel Uppinile kuuluva kinnisvarafirma hallatavatel korteriühistutel on tekkinud soojafirma ees suur võlg. Uppin põhjendab seda korteriomanike makseraskustega.

Suurhankele Valga jaama raudteede renoveerimiseks esitas parima pakkumise AS Teede REV-2, kes lubab töö ära teha plaanitust palju odavamalt. Uuri lähemalt lehest.

Miks külastavad noorsportlased sõprusmaakonnast Ylistarost järgmisel nädalal Valgamaad? Vastab Valgamaa Spordiliidu esindaja Rein Leppik.

Rõngu-Otepää-Kanepi vastremonditud tee juba laguneb. Probleemist loe ajalehest pikemalt.

Autoomanikud ei tohi ära unustada, et kõikjale, kuhu masinaga ligi pääseb, ei tohi siiski tikkuda. Piirangute eiramine on karistatav.

Eestis on tasuta kontserte andmas käsikellade ansambel Ameerikast Texase osariigist. Kuigi tegu on asjaarmastajatega, võimaldas nende tase esineda Tartus isegi Eesti esikellade ansambliga Arsis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles