Maailma tipp-triatleet Stephan Vuckovic osaleb Pühajärve triatlonil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephan Vuckovic.
Stephan Vuckovic. Foto: Erakogu

Aastal 2000 toimunud Sydney olümpiamängude hõbemedalivõitja triatloni olümpiadistantsil ja käesoleva aasta täispika Lanzarote Ironmanil teise koha saavutanud maailma tipp-triatleetide hulka kuuluv sakslane Stephan Vuckovic stardib Pühajärve triatlonil.


Võistluste korraldaja ja ka võistleja Ain-Alar Juhansoni sõnul on tal võimalus Stephaniga konkureerides temalt revanš võtta Lanzarote Ironmanil saadud kaotuse eest. Mäletatavasti oli Ain-Alar Juhanson maikuus toimunud võistlusel seitsmes, tagades endale võimaluse osaleda käesoleva aasta täispika triatloni maailmameistrivõistlustel Hawaii Ironman.

Nii Stephan Vuckovici kui Ain-Alar Juhansoni jaoks lisab tavapärasele triatlonile vürtsi kolmeliikmeliste meeskondade osalemine, mis annab täiendava motivatsiooni võistelda ning panna end proovile, kas meeskonnad, kes alustavad kümme minutit hiljem individuaalvõistlejatest, suudavad ühisel jõul maailma parimatele triatleetidele vastu hakata.

Hetkeseisuga on võistluse põhidistantsile registreerinud 135 individuaalvõistlejat ja 37 kolmeliikmelist võistkonda. Võistluse lühidistantsile on registreerunud 48 võistlejat ning lastedistantsile 42 hakkajat last. Registreerimine võistlustele kestab kuni 6. augustini, kõik harrastussportlased on oodatud end proovile panema nii meeskondlikul kui individuaalvõistlusel.

«Pühajärve triatlon 2009» toimub 8. augustil pool-raudmehe distantsil (1,9 km ujumist, 90 km rattasõitu, 21 km jooksu). Võistluspaigaks on Otepää looduspark ja Pühajärve ümbruse looduskaunid kohad.

Pühajärve triatloni käigus selgitatakse nii Eesti kui ka Läti meistrid triatloni poolpikal distantsil.

Võistlusega saab lähemalt tutvuda külastades kodulehte www.puhajarvetriatlon.ee, samuti saab jälgida harrastussportlase Toomas Luhatsi ettevalmistust Pühajärve triatloniks http://luhats.blogspot.com. Stephan Vuckovici ametlik koduleht on www.stephan-vuckovic.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles