Tehvandil jätkub lund küllaga

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehvandi lumevarud kaetakse poole meetri paksuse saepurukihiga
Tehvandi lumevarud kaetakse poole meetri paksuse saepurukihiga Foto: Ülle Kübarsepp / Valgamaalane

Tehvandi spordikeskuses saab suusatada veel kunstlumest ca 3,5 km ja 1,5 km treeningrajal nii klassika- kui vabatehnikas.

3,5 km rada kulgeb maailmakarikasarja rajal staadionilt Hobuseraua tippu, sealt laskumisega Püksisäärde ning tõusuga uuesti Hobuseraua tippu ja laskumisega Kunimäe kaudu staadionile tagasi.

1,5 km rada algab Tehvandi peahoone kõrvalt ja kulgeb Hobuseraua tippu ja tagasi.
Hobuseraua ja Tordikarbi laskumise lõpus pöörab 3,5 km rada vasakule ja 1,5 km rada otse.

Tehvandi matkarada ja kelgumägi on suletud. Samuti ei ole õhtuti suusarada enam valgustatud.

Autode parkimiseks soovitame kasutada Tehvandi peahoone juures asfaltkattega parklaid ja staadioni uuenenud suurparklat Karupesa hotelli vastas.

Tehvandil on järgmise suusahooaja tarvis pandud tallele suur kogus kunstlund, mida võrreldes kolme viimase talvega on mõnevõrra rohkem.

„Järgmiseks hooajaks on meil valmis orienteeruvalt 20 000 kuupmeetrit kunstlund, millest saame novembri lõpus valmistada 3-4 kilomeetrit suusarada. Lumevarud on kaetud poole meetri paksuse korduvkasutatud saepurukihiga," ütles Tehvandi spordikeskuse juhataja Alar Arukuusk.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles