Linn katsetab vandaalikindlat bussiootepaviljoni

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui J. Kuperjanovi tänaval haigla juures asuva bussiootepaviljoni hoolduskulud on soodsad, plaanib linn taolisi paviljone mujalegi bussipeatustesse paigaldada.
Kui J. Kuperjanovi tänaval haigla juures asuva bussiootepaviljoni hoolduskulud on soodsad, plaanib linn taolisi paviljone mujalegi bussipeatustesse paigaldada. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga haigla juures püüab pilke uus bussiootepaviljon. See on eriline katseeksemplar, mille sarnaseid loodetakse tulevikus paigaldada mujalegi.

Ajalehe toimetusse helistanud linnakodanik küsis, miks pole Valgamaa kutseõppekeskuse juures asuvas Kampuse bussipeatuses ühtegi paviljoni, kuhu bussi ootavad inimesed saaksid kurja ilma eest natukenegi varju minna.

Arutelu tekkis ka toimetuse töötajate hulgas ning ühisel meelel tõdeti, et mitte ainult Kampuse peatus pole unarusse jäetud, vaid Valgas on üldse bussiootepaviljone vähe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles