Otepää atraktiivsetel teedel sõidetakse juuli keskel rahvasprinti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autoralli
Autoralli Foto: Argo Nurs

12. juulil stardib Otepää valla teedel harrastajatele mõeldud autospordiüritus Oti pubi Otepää rahvasprint 2014. Võistlusrada on täies ulatuses kruusakattega, mis toob starti kogu Eesti harrastajate paremiku kaheksas võistlusklassis.

2012. ja 2013. aastal Eesti Autospordiliidu (EAL) poolt parimaks rahvasprindiks nimetatud autospordiüritus toimub sel aastal kolmandat korda. Juuli teisel laupäeval autospordi harrastajatele mõeldud võistlus on EALi rahvasprindi karikavõistluste neljas etapp. Samuti peetakse punktiarvestust Moskvich liiga sprindikarika sarja käigus. Võistlusrada asub Otepää valla teedel ja autode hooldusala võistlustrassist kolme kilomeetri kaugusel, Otepää keskväljakul.

"Otepää piirkonna väga head ja atraktiivsed teed ning kaunis ja unikaalne loodus pakuvad sõiduelamust igale rallimehele ning toovad kindlasti starti suure osalejate arvu,« sõnas võistluste juht Marko Koosa. »Oleme sel aastal teadlikult seadnud piiri, et starti lubame esimesed 110 registreerijat. Jätkame ka sellel aastal traditsiooniliste kogu nädalavahetust hõlmavate üritustega," lisas Koosa.

"Kutsusime Otepää rahvasprindi ellu, sest Kagu-Eestis harrastajatele mõeldud autospordiüritusi on
vähe ning Otepääl ei oldud rahvasprinti korraldatud juba aastaid. Oleme meeskonnaga võtnud
eesmärgiks muuta EALi karikavõistlus traditsiooniliseks võistluseks Otepääl, kus on prestiižne osaleda
ja mida on huvitav külastada,« rääkis võistluse juht. »Tegu on autospordiüritusega, mille juurde kuulub kindlasti ka õhtune ja öine meelelahutus. Lisaks peetakse pühapäeval maha võistkondlikud rallimeeste meistrivõitlused minigolfis."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles