Odamehed ratast leiutama ei hakka

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Kirt EMiks kuidagi eriliselt ei valmistu. Ratast ta leiutama ei hakka, vaid järgib oma tavalist treeningplaani.
Magnus Kirt EMiks kuidagi eriliselt ei valmistu. Ratast ta leiutama ei hakka, vaid järgib oma tavalist treeningplaani. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval algavad Šveitsis Zürichis Euroopa meistrivõistlused kergejõustikus. Eesti Kergejõustikuliidu juhatuse andmetel sõidab Eestit esindama kõigi aegade suurim võistkond: 30-liikmeline Eesti koondis.

Koondise ridades on ka kaks Tõrva juurtega odaviskajat: Magnus Kirt ja Tanel Laanmäe. Mõlemad on enne odaviskeni jõudmist proovinud mitut kergejõustikuala. Mingil hetkel aga tuli teha valik ja nüüdseks on see ennast õigustanud.

Oma senise võistlushooaja kohta Magnus Kirdil midagi halba ütelda ei ole. «Hooaeg on kulgenud enam-vähem nagu plaanitud. Üks peamisi eesmärke oli pääseda EMile ja olla hooaja lõikes stabiilne. Seda olen ka saavutanud. Kuigi paar eesmärki on saavutamata, loodetavasti need veel täituvad,» lausus Kirt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles