Ettevõte on Valgamaale investeerinud miljoneid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrilevi juhatuse esimees Tarmo Mere hinnangul võib inveseteeringute tulemustega rahule jääda, sest ollakse õigel teel, kuid Eesti elektrivõrgu eripärade tõttu tähendab iga samm paremuse poole keerulisi valikuid.
Elektrilevi juhatuse esimees Tarmo Mere hinnangul võib inveseteeringute tulemustega rahule jääda, sest ollakse õigel teel, kuid Eesti elektrivõrgu eripärade tõttu tähendab iga samm paremuse poole keerulisi valikuid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Võrguettevõte Elektrilevi on käesoleva aasta kolme kvartali jooksul investeerinud 67,2 miljonit eurot, millest valdava osa moodustasid elektrivõrgu uuendamise ja töökindluse tagamise investeeringud. Samuti paigaldati kaugloetavaid arvesteid ja ehitati uusi võrguliitumisi.

Kokku on võrguettevõte tänavu ehitanud 521 uut alajaama ja 1214 kilomeetrit nüüdisaegset ilmastikukindlat elektrivõrku. Sellest 120 alajaama ja 349 kilomeetrit elektriliine valmis kolmandas kvartalis vahemikus juulist septembrini.

Elektrilevi kommunikatsioonispetsialist Kaarel Kuusk täpsustas, et Valgamaale on ettevõte käesoleval aastal investeerinud umbes kaks miljonit eurot. Suurima käimasoleva tööna tõi ta välja Otepää alajaama maaühendusvoolude kompenseerimisseadmete ja maaühenduskaitsete paigaldamise, kuhu Elektrilevi investeerib käesoleval aastal umbes 215 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles