Ülle Juht: elu mõte on elu ise, mida tuleb elada kire ja põlemisega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga kultuuri- ja huvialakeskuse drektor Ülle Juht iseloomustab ennast kui emotsionaalset, optimistlikku, energilist ja hea veenmisvõimega inimest. Nõrkusteks peab kärsitust, soovi jõuda kiirelt tulemusteni ja liigset usaldamist.
Valga kultuuri- ja huvialakeskuse drektor Ülle Juht iseloomustab ennast kui emotsionaalset, optimistlikku, energilist ja hea veenmisvõimega inimest. Nõrkusteks peab kärsitust, soovi jõuda kiirelt tulemusteni ja liigset usaldamist. Foto: Arvo Meeks

Teist aastat Valga kultuurikeskust juhtiv punapäine, pilkupüüdvalt ja ekstravagantselt riietuv Ülle Juht on inimestele meelde jäänud nakatava naeru, rõõmsameelsuse ja hoolivusega. Ta hindab inimestes positiivsust ja ausust, taunib kadedust ja kurjust.

Julgust ja kindlust kandideerimiseks kultuurikeskuse direktori ametikohale sai Juht tuttavatelt, kes soovitasid tal konkursil osaleda. «Siiani arvan, et see oli õige valik, ma pole kahetsenud. Tunnen, et olen õiges kohas. Mul on veel palju ideid ning meeskond on fantastiline. Kui tunnetad, et kolleegid sinu taktika vastu võtavad, see toimib, siis mida sa hing oskad veel tahta,» sõnas septembris oma 50 aasta juubelit tähistanud Juht.

Oma muusikaarmastuse ja kultuurilembuse on naine kaasa saanud kodust. Tõrva haiglas ilmavalgust näinud plikatirtsu lapsepõlv ja kooliaeg möödusid Valgas töölisperes, kus ta kasvas koos kuus aastat vanema vennaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles