Purjutajad andsid politseile tublisti tööd

Jaan Rapp
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig

Nädalavahetus kujunes Valga politseile taas kord töörohkeks, andis teada politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Peitel.

20. märtsi ennelõunal sai politsei teate, et Valgas Raja tänaval kaupluses peeti kinni joobes agressiivne mees, kes segas müüjate tegevust ega allunud turvatöötaja korraldustele lahkuda. Politsei viis ta kainenema.

Samal päeval kella 17.50 ajal teatati politseile joobes mehest Tõrvas Kungla tänaval. Politsei viis ta kainenema.

Poole tunni möödudes teatati politseile taas joobes mehes, seekord Puka alevikus. Tema viidi oma koju välja magama.

Kella 20.45 ajal sai politsei teate peretülist Tõlliste vallas. Selgus, et joobes ja agressiivne naine oli kallale läinud oma emale ja elamise pahupidi paisanud. Keegi viga ei saanud, osapooled rahunesid ja pretensioone üksteise suhtes esiti ei omanud.

21. märtsil kella 8 paiku teatati, et Tõlliste vallas on alkoholi pruukinud isa ja poeg tülli pööranud. Pereisa oli soovinud autoga sõitma minna, kuid poeg takistas teda. Seepeale võttis mees kivi ja purustas sõiduki esiklaasi.

Kella 9.55 ajal pidas politsei Valgas Transpordi tänaval kontrollimiseks kinni Volkswageni, mille roolis oli alkoholijoobes keskealine mees. Ta kõrvaldati juhtimiselt.

Kella 13.15 ajal pidas politsei Tõrvas Veski tänaval kontrollimiseks kinni Volkswagen Passati, mille roolis oli alkoholi tarvitanud noormees. Mees kõrvaldati juhtimiselt.

Kella 16.40 ajal peeti Valgas Vabaduse tänaval kaupluses kinni joobes mees, kes püüdis varastada pakki kanaviinereid. Kaup tagastati poele, mees toimetati esialgu kainenema ja tema suhtes alustati menetlust.

Kella 18 ajal peeti Valgas Jaama puiesteel kaupluses kinni joobes mees, kes püüdis varastada alkoholi. Kaup tagastati poele ja mees viidi esiti kainenema.

22. märtsi hommikul avastati, et öö vältel on Vabaduse tänaval parklasse sissesõidul varastatud sissesõidukeelu märk.

Kella 13 paiku peeti Valgas Kuperjanovi tänaval kaupluses kinni mees, kes püüdis varastada kaht kööginuga, taskulampi ja ehetekarpe. Mees viidi kainenema ja tema suhtes alustati menetlust.

Kella 16.30 ajal laekus teade, et Valgas Kuperjanovi tänaval maja trepikohas magab joobes mees. Politsei viis ta kainenema.

Veerandtunni möödudes teatati magavast joobes mehest Otepääl Tartu maanteel baaris. Tema viidi koju ja anti üle elukaaslasele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles