Valga linna tabas autopeeglite varguste laine

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linna tabas autopeeglite varguste laine
Valga linna tabas autopeeglite varguste laine Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kui hiljuti vahendas Valgamaalane infot Võrus toime pandud jõhkrast rünnakust autopeeglitele, siis nüüd toimus samasugune kahetsusväärne juhtum Valgas.

Nimelt lõhuti ööl vastu 8. oktoobrit linnas Allika tänaval BMW tahavaatepeeglite kinnitused ja varastati nende sisu. Kahju suurus on 6436 krooni. Samal tänaval sattusid sarnase rünnaku alla veel ühe BMW mõlemad peeglid.

Pikal tänaval varastati sõiduauto Volvo mõlemad peeglid. Kahju suurus on 4500 krooni.

Petseri tänaval aga varastati sõiduauto Mercedes Benz mõlemad peeglid.

Hiljem laekus politseile veel teave, et ööl vastu 8. oktoobrit varastati ka Kuperjanovi tänaval pargitud sõiduautolt mõlemad küljepeeglid. Kahju on 4000 krooni.

Samal ööl varastati Petseri tänaval veel sõiduki Audi A2 küljepeeglid. Kahju on 1400 krooni.

Esmaspäeva pärastlõunaks oli politseil teada juba kaheksa sõiduautot, millelt Valgas ööl vastu 8. oktoobrit küljepeeglid varastati. Kuriteod pandi toime Petseri, Pikal, Allika, Kuperjanovi ja Vee tänaval.

Politsei palub kõigil, kes nägid öösel vastu 8. oktoobrit nendel tänavatel liikumas ja tegutsemas kahtlasi isikuid, võtta ühendust Valga politseiga või helistada telefonil 766 8111 või 110.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Agu Lall kinnitas Valgamaalasele, et tema ei näe mingit põhjust mõne nädala eest Võrus ja nüüd Valgas toimunut omavahel seostada. «Paigad on üksteisest piisavalt kaugel. Pealegi pole Võrus vahepeal midagi taolist toimunud,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles