Kruusahunnikud teel takistasid liiklust

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline nägi probleemne teelõik välja esmaspäeva õhtul.
Selline nägi probleemne teelõik välja esmaspäeva õhtul. Foto: Erakogu

Selle nädala algul takistasid mõnel Taheva valla teelõigul liiklust laiali ajamata ja silumata kruusahunnikud. Kohalik elanik, kelle eakas lähedane ühe sellise tee ääres elab, on mures, kas olukord selliseks jääbki.

«Siia käib päris tihti kiirabi ja kui nüüd peaks ka arsti vaja olema, siis ta läbi ei pääsegi,» muretses naine (nimi toimetusele teada – L. M) ja lisas, et nemad ise kasutanud ümbersõiduks naabri heinamaad. Jutt on vallale kuuluva tee umbes kolmesaja meetri pikkusest lõigust.

«Tagapool on veel üks elanik ja ka sinna on väga halb tee. Siia on küll kruusakoormad auklike kohtade peale toodud, laiali on nüüd ka ikka midagi aetud, kuid niivõrd halvasti, et sõita sellel ei saa,» rääkis vallaelanik järgmisel päeval, «ning üleüldse on teed kehvas seisus.» Naine lubas küll õhtul jälle läbi minna, et siis on näha, kas asi on paranenud, õhtul oli pilt aga endine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles