Tanel Laanmäe tuli Horvaatias neljandaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Laanmäe pühapäevasel odaviskevõistlusel, kus visati Eesti kõigi aegade teine ja neljas tulemus
Tanel Laanmäe pühapäevasel odaviskevõistlusel, kus visati Eesti kõigi aegade teine ja neljas tulemus Foto: Albert Truuväärt

Teisipäeval osales Tõrva odamees Tanel Laanmäe Horvaatias Zagrebis toimunud hooaja eelviimasel IAAF World Challenge sarja etapil, kus sai tulemusega 80.13 neljanda koha.

Kui nädalavahetusel Kohilas toimunud võistlusel püstitas Laanmäe tulemusega 83.82 uue isikliku rekordi, siis Zagrebis mehel enam sellist jaksu ei olnud. Oma «panuse» selleks andsid kindlasti probleemid pagasiga, mis õnneks siiski enne võistluspäeva koos võistlusvarustusega kohale jõudis, ning vähene aeg taastumiseks.

Zagrebis toimunud võistluse võitis tulemusega 85.44 sakslane Thomas Röhler. Teisele kohale tuli võitja kaasmaalane Andreas Hofmann (84.98) ning kolmas oli Trinidadi ja Tobago esindaja Keshorn Walcott, kelle tulemuseks jäi 82.99. Oma järgmise võistluse peab Tanel Laanmäe juba 13. septembril Itaalias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles