Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hummuli kooli staadion on saanud uue katte, Harglas ja Riidajas on valmimas palliväljakud. Kõik kolm objekti on valminud samade organisatsioonide koostöös, oma roll on asjas sumoäss Barutol.

Valgat külastanud eurosaadikud Vilja Savisaar-Toomast ja Ivari Padar süstisid Valga maakonna elanikesse julgust unistada paremast tulevikust, kõlas ka soovitus julgemalt euroraha kasutada.

Saate «Eesti talent» poolfinaali pääses mitu valgamaalast, kellel kõigil soov jõuda finaaligi. Selle nimel lubatakse anda endast maksimum.

Möödunud neljapäeval peeti taas üle-eestilist töövarjupäeva. Puka keskkooli õpilased jälgisid sel puhul mitme eluvaldkonna esindajaid, ühe noore viis päev Ugala teatrissegi. Mida ta seal koges?

Pühapäeval ootab Karula rahvuspargi külastuskeskus tutvuma matkaradadega, sõitma hobuvankril ning osalema töötubades. Sangaste kirikus astub üles Riho Sibul koos sõpradega – nemadki väga tuntud.

Reede õhtupoolikul kogunes Helme linnusemäe jalamile kakskümmend seitse Kaitseliidu Valgamaa malevaga liituda soovijat. Mis edasi sai, loe Valgamaalasest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles