Metsatööstuse liidu juhatuse esimeheks sai Ando Jukk

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ASi UPM-Kymmene Otepää juhataja Ando Jukk
ASi UPM-Kymmene Otepää juhataja Ando Jukk Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Eile valis Eesti Metsatööstuse Liidu (EMTL) juhatus korralisel koosolekul uueks esimeheks ASi UPM-Kymmene Otepää AS tegevjuhi Ando Jukki. Senine juhatuse esimees Rait Hiiepuu jätkab juhatuse liikmena.

Koosolekul arutati ka metsa- ja puidutööstusega seonduvat ning riiklikku koolitustellimust metsa- ja puidutööstuse kutsehariduse suhtes aastateks 2011–2013. Tõdeti, et seoses planeeritava metsakasutusmahu kasvuga on vajalik täiendav spetsialistide hulk metsa- ja puidutööstusega seonduval tööjõuturul.

Uude juhatusse kuuluvad veel Ivar Dembovski (Rait AS), Tõnu Ehrpais (Viiratsi Saeveski AS), Jaano Haidla (Graanul Invest AS), Rait Hiiepuu, Paavo Kaimre (Eesti Maaülikool), Jüri Külvik (Lemeks AS), Tiit Nilson (Woodwell AS), Andres Olesk (Valga Puu OÜ), Lauri Raid (Estonian Cell AS), Heiki Vahermets (Valmos OÜ), Martin Arula (Toftan AS), Enn Sapp (Metsäliitto Eesti AS), Mati Polli, Haana Zuba (Luua Metsanduskool).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles