Kurikaelad katsusid tõkkepuuga rammu

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel murti Valga spordihalli juurde viival teel olnud tõkkepuu katki. Meelis Kattai sõnul on varsti seal uus tõkkepuu tagasi.
Nädalavahetusel murti Valga spordihalli juurde viival teel olnud tõkkepuu katki. Meelis Kattai sõnul on varsti seal uus tõkkepuu tagasi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga spordihalli juurde viivale teele ette pandud tõkkepuu iga jäi õige lühikeseks: möödunud nädalal murdis kellegi kuri käsi selle lihtsalt maha.

Aastavahetuse eel pandi Valga linnavalitsuse toel spordihalli ette tõkkepuu, mis pidi liiklusohutust parandama. Paraku jäi tõkkepuu eluiga lühikeskeks, kuna nädalavahetusel on keegi selle lõhkunud.

«Meie tõkkepuu on pahalastele nagu magnet: lühikese aja jooksul on see juba teist korda sattunud vandaalitsemise ohvriks,» tõdes Valga Spordi juhataja Meelis Kattai.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles