Talvepealinna tiitel tuli Jaan Jürise hüppega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää sai taas talvepealinnaks.
Otepää sai taas talvepealinnaks. Foto: Jaanika Kuusik / Valgamaalane

Kolmapäeva esimestel tundidel sai Otepääst taas Talvepealinn, tiitel võeti vastu Tehvandi suusahüppemäel.

Tehvandi spordikeskuse kohvikusse olid tiitli üleandmise puhul vastuvõtule kutsutud teiste Eesti «pealinnade» esindajad ja külalised. Neid tervitanud Otepää vallavolikogu esimees Aivar Nigol tunnustas Pärnu linna, kust kunagi teemapealinnade idee alguses sai. Samuti hindas Nigol kõrgelt Tallinna valmisolekut ideed omalt poolt igati toetada.

«Meil on, mida teistele pakkuda ja võtame alati heal meelel külalisi vastu,» sõnas Nigol. Kuna Otepää püüab tema sõnul alati pakkuda rahvale midagi uut, kasutati seekord võimalust võtta külalisi vastu vastavatud Tehvandi spordikeskuse ruumides, kust hakkavad nii Eestisse kui mujale maailma jõudma uudised spordivõistluste tulemustest.

Talve algushetkel paiskus õhku ilutulestik ja suusahüppaja Jaan Jüris tegi hüppe talvepealinna lipuga, mis anti üle tiitli saajatele.

Pikemalt loe homsest Valgamaalasest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles