Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

SEB ja Swedbanki Valgamaa kontorites toimus eurole üleminek tõrgeteta. Aasta viimased tööpäevad olid pangakontorites rahvarohked, põhiliseks tehinguks kujunes kroonide vahetus eurodeks.

Raadio 2 «Aastahiti» auhinnagalaks kokku pandud Unistuste Bändis musitseerib kõrvuti teiste kodumaiste muusikute paremikku kuulujatega Valgast pärit basskitarrist Viljar Norman.

Pandimaja eelis teiste laenuteenuste pakkujate ees seisneb selles, et laenu tagastamata jätmise korral ei jää laenaja kellelegi võlgu ja võlg ei kasva. Valgas tegutsevad pandimajad klientide vähesuse üle ei kurda.

Pikka aega Väikese Munamäe mäesuusakeskuses tegutsenud endine sööstlaskuja Aare Tamme otsustas, et tänavu talvel jääb keskus suletuks. Tamme mõtteid seoses sellega loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Alates 30. detsembrist on ametlikult avatud Otepää–Kuutsemäe mootorsaanirada. Pikemalt loe ajalehest!

Eile kell 10.30 mälestati Valgas Metsa tänava kalmistul asuva mälestuskivi juures Vabadussõjas langenuid.

Pildiküljel näeb fotograafi Arvo Meeksi kaamerasilma ette jäänud kohtumisi metsaasukatega.

Ajalehest saab teada, millised olid möödunud aasta loetumad artiklid Valgamaalase veebikeskkonnas ning oma uusaastasoovid ütleb ka toimetuserahvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles