Intervjuu: Kuldmedalist Johanna Ardel: sport ja õppimine sobivad väga hästi kokku

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Ardel on hea näide sellest, et õppimine ja sport käivad käsikäes. Tema suurim kirg on jooksmine ning selle alaga on ta tegelenud juba lapseeast saadik.
Johanna Ardel on hea näide sellest, et õppimine ja sport käivad käsikäes. Tema suurim kirg on jooksmine ning selle alaga on ta tegelenud juba lapseeast saadik. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Valga gümnaasiumi kolmest kuldmedalistist üks on Johanna Ardel, kes eduka õppetöö kõrval ka tulihingeliselt sporti teeb. Nüüd on ta sihiks seadnud minna edasi õppima Tenerifele.

Kuidas kooliaasta möödus?

«Väga kiiresti. Olin kolm kuud Tenerifel treeninglaagris ja nüüd tagantjärele mõeldes on kõik ikka väga-väga ruttu läinud. Kui eksamiperiood kätte jõudis, oli väga raske ja mõtlesin, et kooli lõpp hakkab venima, aga läks kõik ikkagi hästi kähku. Kooliaasta alguses mõtlesin küll, et oh, veel üks aasta, aga nüüd on tunne, et see kõik oli alles äsja.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles