Laskesuusataja sõitis end festivalil esikahekümnesse

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ülle Kübarsepp/Valgamaalane

Euroopa noorte taliolümpiafestivalil Liberecis oli eile laskesuusatajatel esimene võistluspäev, kavas olid poiste 12,5 km ja neidude 10 km individuaaldistants.
 

Eesti esindajate parima tulemuse eest hoolitses neidude hulgas Grete Gaim, kes saavutas 10 km individuaaldistantsil 18. koha. Trahve kogunes nelja tiiru peale kokku kolm ning kaotust võitjale Laura Dahlmeierile Saksamaalt 5.41,0. Teise koha saavutas Anais Chevalier Prantsusmaalt, kes sai kaks trahvi ja kaotas võitjale 1.15,0. Kolmas oli Uliana Kaysheva Venamaalt, kes sai kolm trahvi ja kaotas võitjale 2.39,3.

Teistest Eesti tüdrukutest oli Johanna Talihärm 57. kohal, kogudes 11trahviringi. Kaotus võitjale oli tal 11.32,7. Marju Meema oli sama trahvide arvuga 63. kohal, kaotades võitjale 14.51,3.

Poiste konkurentsis oli parim eestlane 41. kohaga Grigori Gorlovitš kuue trahviga, kaotades võitjale 8.43,4, Rene Zahkna oli 58. ja Johan Talihärm 67. kohal.

Täna jätkuvad võistlused tüdrukute 6 km ja poiste 7,5 km sprindivõistlusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles