Naabrite poed pakuvad huvitavaid leide

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitte eriti suur ega uhke kauplus Top! Valka kesklinnas on ka paljude valgalaste lemmik, seda just oma kaubavaliku ja asukoha tõttu. Sama katuse all laiub kahel korrusel taaskasutuspood.
Mitte eriti suur ega uhke kauplus Top! Valka kesklinnas on ka paljude valgalaste lemmik, seda just oma kaubavaliku ja asukoha tõttu. Sama katuse all laiub kahel korrusel taaskasutuspood. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Piirilinna lähistel elamisel on oma eelised: saab kiirelt jalgsi välismaal ära käia ja naabrite juures soodsama hinnaga kaupa osta. Eestlased ütlevad, et Lätis on parem, lätlased vastupidi.

Jätame sedakorda alkopoed kõrvale ja uurime, mida asjalikku eestlane siis Lätist saab, aga ka seda, mida Läti ostja siia ostma tuleb. Kiire retk kauplustesse mõlemal pool piiri andis üsna selge, võib-olla ka veidi subjektiivse ülevaate.

Samuti ei ole põgusa vaatlusega võimalik kaupade maksumust võrrelda, sest hinnad teatavasti ei ole kivist ning mitmesugused kampaaniad ja soodushinnad loovad üsna kirju pildi. Sestap sai võrdlemisest loobutud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles