Valga abipolitseinikud näitavad oma oskusi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ester Karuse
Ester Karuse Foto: Erakogu

Laupäeval, 1. aprillil toimuvad Võrumaal Nursipalus Lõuna prefektuuri abipolitseinike kutsemeisterlikkuse võistlused, et selgitada välja parim selle kandi vabatahtlike patrullpaar, andis teada politsei pressiesindaja Kerly Virk.

Võistluspäeval, mis saab alguse hommikul kell 10.30, panevad abipolitseinikud oskused proovile kuuel järgmistel võistlusalal: õigusaktide tundmine, laskmine, virgusõit, turvataktika, kombineeritud vastupidavustest ja meediasuhtlus.

Võistlustules on praeguse seisuga ka kolm Valga abipolitseinikku. Neist esimesena registreerus Ester Karuse, kes näitab oma oskusi koos Margus Palaga teabebüroost. Eile lisandusid osalejate sekka ka Ats Püvi ja Kerttu Vatter.

Parim patrullpaar esindab Lõuna prefektuuri riiklikel kutsemeisterlikkuse võistlustel, mis toimuvad 28. aprillil samuti Nursipalus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles