Üritused teevad majaelanike liiklemise keeruliseks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu 4 kaheksa korteriga elamu majavanem Mati Laanemets ütles, et mõistab laatade ja teiste ürituste vajalikkust, kuid soovib, et nende korraldamisel tema maja elanikega rohkem arvestataks. Pildilolevast tõkkest möödumiseks kasutas ta ühe variandina ka kõnniteed.
Tartu 4 kaheksa korteriga elamu majavanem Mati Laanemets ütles, et mõistab laatade ja teiste ürituste vajalikkust, kuid soovib, et nende korraldamisel tema maja elanikega rohkem arvestataks. Pildilolevast tõkkest möödumiseks kasutas ta ühe variandina ka kõnniteed. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga Tartu tänava elanikele teeb muret, et linna suured üritused raskendavad neil koju ja sealt välja pääsemist.

Ajalehe poole pöördunud Tartu tänav 4 majavanem Mati Laanemets ütles, et alates eelmisest aastast oli möödunud reedel kolmas kord, mil nende majaesine tänavalõik suleti. Sel korral oli valgete puidust tõketega suletud lõik Selveri juurest Tartu ja Viljandi tänava ristmikuni seoses seal korraldatud motoürituse Superenduro karikavõistluse etapiga.

«Tõkkeid paigaldav härra siin ütles, et tõsta piire eest ära, sõida minema, tõsta uuesti tagasi. Muidugi võib seda teha, aga sõida jälle välja, tõsta tõkkepuud ette tagasi ...» kirjeldas Laanemets olukorda reedel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles