Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Perearstid ägavad töökoormuse all, mistõttu kannatavad tekkinud ajapuuduse tõttu haiged, kes peaks saama korralikku arstiabi. Valga perearstid tõdevad, et läbipõlemine pole kaugel. Pikemalt loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Tõrva linna vee- ja kanalisatsioonitööd on hetkel peatunud ning linnavalitsuse ametnikud peavad läbirääkimisi ehitajatega. Mai alguseks peaks selguma ehitajate edasine tegevusplaan.

Algas registreerumine Eesti Grilliliidu korraldatud maakondlikele grillimise suurvõistlustele. Valgamaa grillijad saavad oma võimed proovile panna 21. mail Valga muuseumi hoovis.

Helme vallas Linna külas asuv aktsiaselts Ritsu on tegutsenud 20 aastat. Firmas toodetud palkmajad on kogunud üha populaarsust ning leidnud tellijaid üle Euroopa ja kaugemalgi.

Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliigas kaotas Valga Warrior 12 : 0 Tallinna Kalevile, kes süüdistas Valga meeskonna kaptenit Rasmus Munskindi alkoholilõhnades.

Valga maakonna meistrivõistlused võrkpallis lõppesid esmaspäeval finaalmängudega Tsirguliina keskkooli võimlas. Võidutses VK Viktooria.

Tallinnas läinud nädalal peetud Eesti noorte murdmaajooksu meistrivõistlustelt tõi Valgamaa neiu auhinnalise koha. Lähemalt loe ajalehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles