Kaubanduskeskuses avas uksed kingipood

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäevast on Valga Siili keskuses avatud pilkupüüdva interjööriga poekene. Praegu on pakkumises peamiselt rikkalikult ehteid ja küünlaid, omanik lubab aga järjest täienevat kaubavalikut.

Glitter Kingipoodi võiks nimetada ka kingikiirabiks, sest praegune ja plaanis olev valik on just selline, mille hulgast saab ootamatuks puhuks kiiresti toreda kingituse valida. Samuti saab selle ise kujundamises ise kaasa rääkida, tellides pildi või tekstiga tassi või T-särgi.

Müügis olevad ehted ei ole väärismetallist, ent ei jää väljanägemiselt neile grammigi alla. Tugevkullatud ketid, sõrmused ja kõrvarõngad näevad esmapilgul välja kui päris ehtne kuld. Valikus on ka hõbetatud ehteid. Kaupluse omaniku Chaty Uibopuu sõnul ei maksa kullatud ehteid ostes karta, et särav kate liialt kiiresti kulub. «Need on testitud ja allergiavabad ning nende kõige suurem eelis ehedate ees on just odavam hinnaklass.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles