Lõuna-Eesti väikepoodnike mure jõudis Toompeale

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrumaal Pärlijõe kauplust pidav Maie Ploom ütles, et alkohol ei ole tema poe põhikaup, lihtsalt alkoreisidega kaasneb harjumus Lätist teisigi kaupu osta. Esialgu tuleviku osas uudishimulikul naisel siiski poe sulgemise plaane pole. «Kõike ostetakse Lätist juba. Muud sõna ei ole kui Läti. Käivad ka ratastega Lätti.»
Võrumaal Pärlijõe kauplust pidav Maie Ploom ütles, et alkohol ei ole tema poe põhikaup, lihtsalt alkoreisidega kaasneb harjumus Lätist teisigi kaupu osta. Esialgu tuleviku osas uudishimulikul naisel siiski poe sulgemise plaane pole. «Kõike ostetakse Lätist juba. Muud sõna ei ole kui Läti. Käivad ka ratastega Lätti.» Foto: Arvo Meeks / LEPM

Lõuna-Eesti väikepoodnikud saatsid Riigikogu liikmetele pöördumise, milles kutsuvad üle vaatama aktsiisipoliitika ja loobuma tubakatoodete väljapanekupiirangust. Kindlat lahendust siit kandist valitud saadikud ei pakkunud, küll aga lubasid teema arutusele võtta.

Omalaadsele appikarjele on alla kirjutanud kaheksa poodnikku, kes leiavad, et praegune poliitika seab ohtu väikepoodide tuleviku. Nad toetavad enda sõnul tervislikke eluviise, aga soovivad lahendust, mis ei pärsi kaubandust.

Kaheksa poodi tuli sulgeda

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles