Serviti saavutas Balti liigas kindla võidu

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serviti üks resultatiivsemaid mängijaid oli Henri Sillaste.
Serviti üks resultatiivsemaid mängijaid oli Henri Sillaste. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Käsipalli Balti liigas olid laupäeval võistlustules kõik neli osalevat Eesti klubi. B-alagruppi kuuluvad Põlva Serviti ja HC Tallinn said kodutanumal võidu, A-alagrupis pallivad HC Kehra/Horizon Pulp&Paper ja Viljandi HC aga võõrsil kaotused.

Pealinlased said jagu Riia Celtnieksist 27 : 21 (15 : 10) ja Serviti alistas Kaunase Granitas-Karysi 42 : 29 (17 : 13). B-alagrupis on Servitil nüüd kaks võitu ning Tallinnal võit ja kaotus. Pühapäevase võidu korral on põlvalastel võimalus tõusta liidrikski.

Serviti võõrustas Mesikäpa hallis sarnaselt neile endile Leedu meistrivõistlustel täiseduga liikuvat Granitas-Karysi. Mullune koduliiga pronks ja 30 aastat tagasi EHFi karikavõitjate karika võitnud meeskond on seni Balti liigas nulli peal, sest kaotas esimestes mängudes Minski SKA-le ja Zaporožje ZTRile.

Avapoolajal käis kaks kolmandikku ajast võrdne lahing, kuid seisult 10 : 8 rebis kodumeeskond eest ja võitis poolaja 17 : 13. Teisel pooltunnil Eesti meister enam vastasele suuri võimalusi ei jätnud ning suureskoorilise kohtumise lõpuvile kõlades olid Serviti võidunumbrid 42 : 29.

Henri Sillaste tõi võitjate kasuks 7, Kristjan Muuga 6, Roman Aizatullov ja Hendrik Varul 5, Sander Sarapuu ja Henri Hiiend 4, Anatoli Tšezlov 3, Martin Grištšuk, Raiko Rudissaar ja Sergei Ljubtšenko 2 ning Indrek Neeme ja Carl-Eric Uibo 1 värava. Leedulaste poolel viskasid kolm pallurit viis väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles