Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga gümnaasiumis remonditöid tegeva AS Eviko ja linnavalitsuse vahel käivad vaidlused, kus mõlemad pooled üksteist süüdistavad. See aga on kaasa toonud selle, et tööd peaaegu seisavad.

Otepää valla aasta ema Kiina Alter on üles kasvatanud kaheksa last, vanim neist 34- ja noorim 16aastane. Kuuekordne vanaema jõuab veel kahes kohas töötada.

Aktsiooni «Teeme ära» Valgamaa koordinaator Aili Keldo rääkis, et kuigi registreerunuid oli ligi 500, oli talgulisi tegelikult kohal poole võrra rohkem – ligi 900. Samas võinuks neid kohati enamgi olla.

Pukalased korraldasid koostöös muinsuskaitseametiga arheoloogiapäeva, mille käigus saadi huvitavaid teadmisi ning korrastati Vooremäe puhkeala.

Valgamaa Kodukant tegi ettepaneku esitada aasta küla konkursile Palupera piirkonna külad Palupera, Atra, Astuvere ja Miti. Millega see kant silma paistab?

Reedel toimunud riigimetsa istutuspäeval osales Valgamaal 160 õpilast, kellele tutvustati metsatõdesid ning kes panid kasvama umbes 6500 männiseemikut.

Paar aastat hingetõmbepausi pidanud vabariiklik laulukonkurss «Viis viimast» jätkus taas täie hooga, tuues publiku ette viimasel kümnendil loodud laulud. Kelle valisid parimateks žüriisse kuulunud Hirvo Surva, Piret Rips-Laul ja Valdo Randpere?

Valga kultuurikeskuses toimunud seitsmenda laste lilleseadevõistluse Kassikäpp žürii liikmed floristid Inna Raud ja Argo Juske kiitsid ettevõtmist kui Eestis ainulaadset.

Tsirguliina lasteaed Õnnelind korraldas keskkooli staadionil sportliku teatetantsupäeva, kuhu kutsus osalema ka Sangaste, Laatre, Sooru ja Õru lasteaia.

Sõprusfestivalil Tõrva gümnaasiumis kohtusid nelja riigi koolinoored.

Valgas toimunud hobitantsuturniiril oli kohal nelikümmend neli tantsupaari, neist kaheksateist Eestist ja kakskümmend kuus Lätist. Paarid olid seitsmest tantsuklubist ja Valga kultuurikeskusest. Võisteldi seitsmes grupis.

Valgas tähistati emadepäeva kultuurikeskuse huvialaringide «Päikeseratta» kontserdiga. Lava ja saal olid kaunistatud enne kontserti toimunud lilleseadevõistluses valminud töödega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles