Põlvamaale läheb üle 100 000 euro

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katuserahadest saab osa ka Põlvamaa MTÜ Võhanduveere, kes plaanib selle eest osta suvel avatud kogukonnapoele LEPO uue külmiku. Poe ühed eestvedajad Urmas Kukk, Aire 
Ilves-Luht ja Karmen Kukk said hiljutisel tänuüritusel kätte ka Põlvamaa aasta kodanikualgatuse tiitli.
Katuserahadest saab osa ka Põlvamaa MTÜ Võhanduveere, kes plaanib selle eest osta suvel avatud kogukonnapoele LEPO uue külmiku. Poe ühed eestvedajad Urmas Kukk, Aire Ilves-Luht ja Karmen Kukk said hiljutisel tänuüritusel kätte ka Põlvamaa aasta kodanikualgatuse tiitli. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Riigikogu fraktsioonide jagatavast regionaalsetest investeeringutest ehk niinimetatud katuserahast tilgub Põlvamaa hüvanguks veidi üle 100 000 euro.

Maakonna üks suuremaid toetuse saajaid on Põlva vallas Lutsu teatri selts, kellele Keskerakonna fraktsiooni kaudu laekub inventari soetamiseks 10 000 eurot.

«Olen kuulnud,» nentis seltsi juhatuse liige Janno Rüütle, et info on temani jõudnud. «Loomulikult on hea meel, kui märgatakse ja leitakse, et oleme teinud head asja ja see väärib toetamist.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles