Taas leiti hulk salasigarette

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tolliametnikud leidsid sõiduki rehvidest 18 820 Valgevene Vabariigi maksumärkidega sigaretti.
Tolliametnikud leidsid sõiduki rehvidest 18 820 Valgevene Vabariigi maksumärkidega sigaretti. Foto: Maksu- ja tolliamet

Laupäeva hommikul kella 9 ajal peeti Luhamaa piiripunktis Eestisse saabumisel kinni Läti numbrimärgiga sõiduauto Audi, mida juhtis 44aastane Läti Vabariigi kodanik. Tollikontrolli käigus leidsid tolliametnikud sõiduki rehvidesse peidetuna 18 820 Valgevene Vabariigi maksumärkidega sigaretti. Maksu- ja tolliamet alustas masina roolis olnud mehe suhtes väärteomenetlust ning määras talle 1200eurose rahatrahvi.

Esmaspäeval kella 16.30 ajal tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa Föderatsioonis elaval Ukraina kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi kohta ei olnud usaldusväärsed, samuti puudusid neil piiriületuseks vajalikud dokumendid. Isikud saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Samal päeval leidsid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kahest kontrollitud sõiduautost elektrišokirelva, mis on tsiviilkäibes keelatud. Ametnikud konfiskeerisid keelatud esemed, juhtidele koostati väärteoprotokollid ning neil lubati seejärel riigist lahkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles