Põlva Serviti alistas Aruküla/Audentese

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti. Foto on illustreeriv
Põlva Serviti. Foto on illustreeriv Foto: Helin Potter

Käsipalli meistriliigas alistas Põlva Serviti kolmapäeva õhtul Aruküla/Audentese 35:22 (14:13) ja jätkab meistriliigas ainsana ilma ühegi kaotuseta.

Olles sügisel kodusaalis Põlva Servitile 24 väravaga kaotanud, üllatas Aruküla/Audentes sel korral meistriliiga liidrit ja tiitlikaitsjat väga võitlusliku avapoolajaga. Noored arukülalased juhtisid pidevalt värava või kahega, kuniks 16. minutil sai Serviti Henri Hiiendi käe läbi esmakordselt ette 9:8.

Peagi taastasid külalised eduseisu, kuid siis võttis juhtrolli Henri Sillaste. Viie minutiga viskas põlvalaste vasakäär neli väravat ja ehkki Markus Kask vastas kahega, läks Serviti puhkepausile 14:13 eduseisus. Arvestades, et eelmises kohtumises kaotati avapoolaeg 9:22, oli Aruküla/Audentese progress siiski märgatav.

Kui teisest poolajast oli mängitud kolm minutit, siis olid tablool veel 15:15 viiginumbrid, ent Serviti 7:0 spurt andis liidrile turvalise edu. Külalised võitlesid, aga veel üks sarnane "kuiv periood" ei lubanud noorel meeskonnal enam ohtlikuks saada. Serviti sai lõpuks kindla, 35:22 võidu.

Roman Aizatullov ja Carl-Eric Uibo aitasid võidule kaasa viie, Sillaste, Hiiend, Hendrik Varul ja Sander Sarapuu nelja väravaga. Aruküla/Audentese parimatena tabasid Markus Oliver Mädo ja Timo Raukas viis ning Aleksander Kesküla neli korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles