Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pühapäeval avati Otepääl suvine turismihooaeg, kohal olid piirkonna suurürituste korraldajad ning ettevõtjad. Tõrva tänavused suveüritused kulgevad aga linna juubeli tähe all. Põnevaid ettevõtmisi tundub mujalgi maakonnas.

Kolmandat korda olid rahvusvahelisel muuseumiööl valla ka Valga Muuseumi uksed. Esmakordselt asutuse ajaloos sai näha, mis peitub pangasaali suures seifis. Mis seal siis oli?

Eelmisel nädalal valiti välja Valgamaa tänavused parimad ettevõtjad. Tunnustusüritus aga on plaanis viia läbi hoones, mis veel isegi avatud pole.

Kalevi Maiuspala kommikarbi uueks kaanetüdrukuks valiti fotokonkursil Sangaste vallast pärit Sonja, kelle pildiga kommikarpi saab osta alates septembrist.

Valga käsipalliklubi Käval D-vanuseklassi noormeeste võistkond saavutas Eesti meistrivõistlustel Põlva spordikooli ja spordiklubi Tallas järel kolmanda koha.

Kõik ettelaulmised on tehtud ja hindajad langetanud otsuse, missugused koorid esinevad tänavusel vabariiklikul noorte laulupeol «Maa ja ilm». Kokku sõidab Valga maakonnast peole 17 koori 452 lauljaga.

Rahvamuusikutena valmistuvad Valgamaal noorte laulu- ja tantsupeoks orkester Karupojad ja ansambel Mõmmid Otepäält ning Kirekind Valgast, puhkpillimängijatena Pühajärve noorte orkester.

Käimas on Eesti kaitsejõudude suurim maaväeõppus Kevadtorm 2011, millest võtavad osa kaadrikaitseväelased, kaitseliitlased, reservväelased ja teenistust lõpetavad ajateenijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles