Valga võitis kindlalt Pärnu Sadamat

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Raadik.
Rain Raadik. Foto: basket.ee

BC Valga-Valka / Maks & Moorits alistas kolmapäevases võõrsil peetud korvpalli meistriliiga mängus Pärnu Sadama kindlalt 95 : 79.

Külalised läksid juba esimese veerandaja järel mängu kümne punktiga juhtima, kuid teise veerandi suutsid pärnakad seitsme punktiga võita, vähendades vahe kolmele punktile.

Kolmanda veerandi võitsid taas külalised Valgast-Valkast 22 : 18, minnes viimasele veerandile vastu 65 : 58 eduseisus.

Piirilinlaste domineerimine jätkus ka viimasel veerandil, mille Valga võitis juba üheksa silmaga (30 : 21). Kolmepunktiviskeid koguni 29st 17 tabanud Valgal ei tekkinud probleeme punktide toomisel ja nii saadi kokkuvõttes kindel võit 95 : 79.

Pärnu spordihallis peetud mängus oli Valga poolel resultatiivseim Edgars Lasenbergs 17 punktiga. Ernastas Bruzas tõi 15 ning Toms Leimanis 13 punkti.

Pärnu Sadama poolel tõid enim punkte Siim-Markus Post (23 punkti) ning Nemanja Miljkovic (22 punkti).

Valga-Valka meeskond on hetkel meistriliigas kaheksa meeskonna hulgas 11 võidu ja 10 kaotusega neljandal positsioonil. Juhib jätkuvalt kindlalt BC Kalev/Cramo, kes on 21 mängust kaotanud vaid ühe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles