Lõuna-Eesti haigla saab kingiks fototeraapia seadmed

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Eesti haigla sünnitusosakond.
Lõuna-Eesti haigla sünnitusosakond. Foto: Tomi Saluveer

Jaanuarikuus algatatud Cheetose maisikrõpsude kampaania „Chester kingib sooja  pesa“ raames koguti kokku ligi 10 000 eurot Viljandi ja Lõuna-Eesti haiglate toetuseks. Kõik krõpsupakkide ostjad andsid oma panuse vastsündinutele vajalike tarvikute ostmiseks, sest iga paki ostult läks 5 senti haiglate toetamiseks.

Kogutud summa eest kingib PepsiCo Eesti Cheetose egiidi all Lõuna-Eesti haiglale Billibed fototeraapia süsteemiga beebivoodi ja Viljandi haiglale Bilicocoon fototeki. Need beebipesad kindlustavad vastsündinutele turvalise elu alguse. Haiglate vajadused selgitati välja koostöös Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfondiga.

“Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfond sai loodud eesmärgiga, et kõikjal Eestis oleks tagatud turvaline sünnitusabi. Õnneks on häid inimesi ja ettevõtteid, kes meie eesmärgi täitumisele soovivad südamest kaasa aidata ning on valmis ulatama abikäe just Eesti väiksematele sünnitusosakondadele, kelle tänutunnet on raske sõnadesse panna.

Iga selline annetus aitab nendel sünnitusosakondadel pakkuda veel kvaliteetsemat ning ema-lapse suhet toetavamat sünnitusabi, mida väikesed osakonnad sageli endale lubada ei saaks. Cheetose brändi tiimi soov teha head aitab kaasa imelise soovi täitumisele nagu ema ja lapse võimalus viibida koos, teineteise armastavas läheduses ka siis, kui beebi oma esimestel elupäevadel aparaatide lisatuge vajab,” võttis Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfondi tegevjuht Mary Teras kokku aparaatide vajalikkuse.

Eesti 100 raames loodud kampaania keskendus uute ilmakodanike elu kindlustamisele. Lõuna-Eesti haiglale antakse fototeraapia beebivoodi pidulikult üle 10. mail ja Viljandi haiglale Bilicocoon fototekk 11. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles