Lähipäevil võib kohati tulla kuni 24 kraadi sooja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilus ilm.
Ilus ilm. Foto: Urmas Luik

Lähipäevil läheb ilm senisest veidi soojemaks ning paiguti võib tulla kuni 24 kraadi sooja.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub loodetuul 2-8 m/s. Sooja on 11-15 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati on äikest. Puhub loodetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 19-24, rannikul kohati 17 kraadi.

Pühapäeva öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub loodetuul 3-9, saartel ja rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 12-16 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, võimalik äike. Puhub loodetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 17-22 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub loode- ja põhjatuul 2-8 m/s. Sooja on 12-16 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm, mitmel pool sajab hoovihma, võimalik on äike. Puhub loode- ja põhjatuul 2-8 m/s. Sooja on 17-22 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles