13 kooli otsib veel töötajaid

Madis Perli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keeni põhikooli direktor Maire Murumaa tunnistas, et koolis töötamine ei tundu noori eriti köitvat.
Keeni põhikooli direktor Maire Murumaa tunnistas, et koolis töötamine ei tundu noori eriti köitvat. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Kooliaasta läheneb jõudsalt ning õpetajate otsimine täies hoos. Üheksa Võrumaa kooli ja lasteaeda otsib oma kollektiivi uusi liikmeid. Valga- ja Põlvamaal on vabu õpetajakohti töötukassa ja Õpetajate Lehe töökuulutuste põhjal ainult kahes koolis.

Kõige rohkem on personali puudu Otepää vallas asuvas Keeni põhikoolis, kus vaja täita veel viis ametikohta. Rõuge valla Haanja koolil ja Rõuge põhikoolil on vaja kummalgi leida inimesed neljale ametikohale ning Kanepi valla Kanepi gümnaasiumis on kaks vaba kohta.

Keeni kool otsib klassiõpetajat ning logopeedi ja lapsehoolduspuhkusel viibiva töötaja asendajaks inglise keele õpetajat. Samuti soovitakse leida 0,3 kohaga füüsikaõpetaja ning 0,25 tööajaga sotsiaalpedagoog.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles