Nädalavahetus tuleb vihmane

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihmavari
Vihmavari Foto: URMAS LUIK / PRNPM/EMF

Lähipäevil on hoovihmadega, valdavalt pilves ilm, sooja on pisut alla 20 kraadi.

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt ööl vastu laupäeva pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma, kohati on äikest ja sajuhood võivad tugevad olla. Puhub lõunakaare tuul 5-10, öö hakul rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 13 kuni 18 kraadi. Hommikuks saartel pilvisus hõreneb, saju võimalus väheneb ja tuul pöördub läänekaarde. Laupäeva päeval Lääne-Eestis on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning hoovihma sajab üksikutes kohtades. Puhub edela- ja läänetuul 4-9, õhtul saartel puhanguti kuni 14 m/s. Ida-Eestis on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma, kohati on äikest. Õhtu poole sajuhood hõrenevad. Tuul pöördub lõunast läänekaarde 3-7 m/s. Õhutemperatuur on 17 kuni 22 kraadi.

Öö hakul vastu pühapäeva on selgimisi ja sajuhooge on kohati. Pärast keskööd pilvisus tiheneb ja hommikuks muutub sadu laialdasemaks, kohati võib äikest olla. Tuul puhub lõunakaarest, Ida-Eestis pöördub loodesse ja põhja 3-8 m/s. Õhutemperatuur on 8 kuni 13, rannikul kuni 16 kraadi. Pühapäeval on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma, tihedamalt on vihmahooge ida pool. Tuul puhub lõunakaarest, Ida-Eestis loodest ja põhjast 3-8 m/s. Õhutemperatuur on 15 kuni 19 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva Lääne-Eestis pilvisus hõreneb ja ilm on olulise sajuta. Ida-Eestis on pilvisem ja sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 3-8 m/s. Õhutemperatuur on 7 kuni 12, rannikul kuni 16 kraadi. Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 3-8 m/s. Õhutemperatuur on 18 kuni 20 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles