Kirjakandjate lemmikpostkastid asuvad Põlva- ja Võrumaal

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjakandjate lemmikuks tulid võrdse punktisummaga Argo Põlvamaalt oma tuulikuilmega postkastiga ning Vambola Võrumaalt oravat ja pähklit kujutava postkastiga.
Kirjakandjate lemmikuks tulid võrdse punktisummaga Argo Põlvamaalt oma tuulikuilmega postkastiga ning Vambola Võrumaalt oravat ja pähklit kujutava postkastiga. Foto: Omniva

Konkursil «Eesti ilusaim postkast» osales ligi 150 postkast üle kogu Eesti ja üldvõitjaks pärjati Kristiina Laanemets.

Kategoorias «Kirjakandjate lemmik» tulid võrdse punktisummaga võitjaks Argo Põlvamaalt oma tuulikuilmega postkastiga ning Vambola Võrumaalt oravat ja pähklit kujutava postkastiga.

Kirjakandjate lemmikuid valis välja kolm postiljoni Eesti eri piirkondadest. Võidutöid kommenteerides kiitsid postiljonid, et postkastid olid suured ning neisse oli mugav saadetisi panna. Oluline oli seejuures ka postkastile ligipääs. Loomulikult arvestasid nad hindamisel ka välist ilu ning loovust postkasti valmistamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles