Vallavalitsus kinnitab koosolekute plaanipärast toimumist

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää vallavalitsus.
Otepää vallavalitsus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi Pühajärve põhikooli hoolekogu palub oma pöördumises teavitada avalikkust, et 16. novembriks plaanitud koosolek jääb ära, kinnitas Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht Monika Otrokova täna, et koosolek toimub ettenähtud ajal.

"15. novembril kell 16–18 toimub valla esindajate kohtumine Pühajärve põhikooli õpetajatega ja 16. novembril kell 18–20 on Otepää kultuurimajas kohtumine koolide lastevanematega," edastas Otrokova.

Eile, 14. novembril kohtusid Otepää kultuurikeskuses valla esindajad Otepää gümnaasiumi õpetajatega, et selgitada haridusasutuste ümberkorraldamise plaane.

Otepää vallavalitsus on esitamas vallavolikogule eelnõud, mille eesmärk on vallajuhtide kinnitusel kvaliteetse gümnaasiumihariduse pakkumine ja tugeva põhikooli säilitamine. Selle kohaselt liidetakse Pühajärve põhikooli 1.–9. klassid Otepää gümnaasiumiga ja lasteaiarühm Pipi Otepää lasteaiaga. Valla esindajad selgitasidki eile eelnõu esitamise tagamaid ja vastasid õpetajate küsimustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles