Tõrva noortevolikogu auhinna pälvis Margit Kolju

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavune auhind läks nelja lapse emale, aktiivsele naiskodukaitsjale ning palju kohalikku noorsootöösse panustanud Margit Koljule.
Tänavune auhind läks nelja lapse emale, aktiivsele naiskodukaitsjale ning palju kohalikku noorsootöösse panustanud Margit Koljule. Foto: Tõrva vallavalitsus

Tõrva noortevolikogu on 2011. aastast on andnud välja omanimelist auhinda, et tunnustada inimesi, kes Tõrva piirkonda panustanud rohkem, kui ühiskond neilt on oodanud. 1. septembril Tõrva keskväljakul toimunud koolialguse peol anti tänavune auhind üle nelja lapse emale, aktiivsele naiskodukaitsjale ning palju kohalikku noorsootöösse panustanud Margit Koljule.

«Margit on suurepärane näide aktiivsest kodanikust, kes ei pea vaevaks abistada vabatahtliku tööga just seal, kus abi kõige rohkem vaja,» selgitas Tõrva noortevolikogu esimees Triin Jaansalu.

«Lüües kaasa aseesinaisena Naiskodukaitse Tõrva jaoskonna töös ja aidates eest vedada Tõrva piirkonna noorte kotkaste ja kodutütarde tegemisi, on Margiti panus meie kodukohas kahtlemata hindamatu. Eriti silmapaistvaks teeb selle veel asjaolu, et kõike seda jõuab ta teha enda neljalapselise pere kõrvalt,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles