Eelolev nädal toob taas kuni 23 soojakraadi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paistab päike.
Paistab päike. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Eeloleva nädala alguse vihmasadu annab juba teisipäeva päevaks järele, kolmapäev aga tuleb juba päris päikseline ning toob paiguti juba 23 kraadi sooja.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Vastu hommikut saartel pilvisus tiheneb ja hakkab vihma sadama. Puhub edela- ja läänetuul 5-9, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Hommikul tugevneb edela ja lõunatuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 17 m/s. Sooja on 5-10, rannikul kuni 15 kraadi. Esmaspäeva päeval pilvisus tiheneb ja saartelt laieneb vihmasadu mandrile. Õhtul hakkab pilvisus lääne poolt alates uuesti hõrenema ja järk-järgult sadu lakkab. Puhub edela- ja läänetuul 7-13, puhanguti 15, saartel ja rannikul kuni 20 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 13-17 kraadi.

Teisipäeva öösel liigub madalrõhkkond ühes sajuhoogudega edasi Venemaa põhjaalade poole. Tasapisi pilved hõrenevad ja tuul jääb nõrgemaks. Puhub lääne- ja loodetuul 5-10, rannikul puhanguti 14, Virumaa rannikul kuni 17 m/s. Sooja on 6-11, rannikul kuni 15 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub lääne- ja edelatuul 5-10, põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 15-18 kraadi.

Kolmapäeva öösel liigub üle Eesti lauge kõrgrõhuhari. Ilm on vähese ja vahelduva pilvisusega ning olulise sajuta. Puhub edela- ja lõunatuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 7-12, rannikul kohati kuni 16 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 18-23 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles