Ilm läheb lähipäevil aina jahedamaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügis.
Sügis. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm lähipäevil jahedamaks ning oodata on vihmasadu.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm jas mitmel pool sajab vihma. Puhub edela- ja lõunatuul 5-10, puhanguti 15, saartel ja rannikul 12-17, puhanguti kuni 22 m/s, hommikuks nõrgeneb. Sooja on 6-11 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vähest vihma, väiksem on sajuvõimalus Kagu-Eestis. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-8 m/s. Sooja on 10-14 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Põhja poolt levib sadu kagu suunas. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 4-9, rannikul kuni 11 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 3-9, pärastlõunal saartel tugevneb edelatuul puhanguti 13 m/s. Sooja on 8-12 kraadi.

Kolmapäeva öösel pilvisus tiheneb ja lääne poolt levib sadu itta, sekka võib tulla ka lörtsi. Puhub lõunakaare tuul 5-12, saartel pöördub põhjakaarde ja tugevneb puhanguti 17 m/s. Sooja on 3-7, rannikul kuni 10 kraadi. Päeval on pilves ja sajab vihma. Puhub põhjakaare 5-10, puhanguti 15, saartel põhja- ja loodetuul 12-17, puhanguti kuni 25, Ida-Eestis ennelõunal lõunakaare 5-10, puhanguti 14, pärastlõunal pöördub üle ida põhja ja kirdesse. Sooja on 6-10 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles