Eeloleva nädala esimene pool tuleb üsna talvine

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talv.
Talv. Foto: Caro / Baertels/Caro / Baertels/Scanpix

Algava nädala esimene pool pakub miinuskraade ja lumesajuvõimalust igasse päeva.

Ilmateenistuse teatel on esmaspäeva öösel pilves selgimistega ilm. Rannikualadel sajab kohati vähest lörtsi ja lund. Puhub läänekaaretuul 2-8 m/s. Külma on 1-5 kraadi, rannikul tuleb kohati kuni 2 kraadi sooja. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab enamasti lörtsi ja lund. Puhub läänekaaretuul 3-9, rannikul loodetuul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi.

Teisipäeva öö tuleb pilves selgimistega ning mitmel pool sajab lund ja lörtsi. Mandril puhub läänekaaretuul 4-9, saartel ja rannikul loode- ja põhjatuul 6-11, puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -4, rannikul kohati kuni +2 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab lund. Puhub loode- ja põhjatuul 5-11 m/s. Õhutemperatuur on -3 kraadi +1 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab lund. Puhub põhjakaaretuul 2-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Külma on 2-8, rannikul tuleb kohati 0 kraadi. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles